Over Automotive Tax.

Automotive Tax B.V. is een Juridisch- en fiscaal adviesbureau voor de autobranche gevestigd in Amsterdam. Automotive Tax is gespecialiseerd in de Wet BPM en juridisch expert in non-conformiteit (garantieclaims), handelsconflicten en verbintenissenrecht (o.a. het opstellen van algemene inkoop- en verkoopvoorwaarden). Automotive Tax is correct, vakkundig en accuraat en heeft als juridisch en fiscaal adviesbureau een exceptionele kennis van de automarkt en aanverwante belastingen en beschikt daarnaast over een perfecte beheersing en kennis van de Duitse taal- en wetgeving.

Oprichter en eigenaar van Automotive Tax is mr. Paul P.D. Coenen, Paul is een ondernemende meester in de rechten met jarenlange ervaringen als ondernemer in verscheidene facetten van de autobranche. Daarom begrijpt Paul als geen ander wat ondernemers en autobedrijven nodig hebben en denkt hij altijd efficiënt, kostenbesparing en bovenal oplossingsgericht.

mr. Paul P.D. Coenen heeft in 2010 zijn bachelor Nederlands recht (LL.B.) behaald aan de Universiteit Utrecht en is in 2012 afgestudeerd in de masters (LL.M.) Business Law and Economics aan de Universiteit Utrecht met civiel effect.

Als autoliefhebber importeert Paul sinds zijn 18e al auto’s vanuit Duitsland. Gedurende zijn rechtenstudie heeft Paul in 2009 zijn eerste bedrijf Coenen Automotive in Utrecht opgericht. Twee jaar later volgde online wielen en auto-onderdelen bedrijf OrigineleWielen.com met vestigingen in Amsterdam en Noord-Brabant. Daarnaast is mr. Paul Coenen van 2015 tot op heden DGA van Coenen Automotive GmbH in Düsseldorf (Duitsland) gespecialiseerd in fiscaal voordelige autoaankoop en verhuur voor bedrijven en particulieren.