BPM naheffingsaanslag melden:

In onderstaande situaties is het mogelijk om ons vrijblijvend om advies te vragen betreft BPM zaken en uw dossier bij ons aan te melden:

– U heeft een vooraankondiging van een BPM naheffingsaanslag ontvangen.
– U heeft een naheffingsaanslag BPM ontvangen.
– U bent vergunninghouder en u heeft een ‘naheffingberekening’ ontvangen.
– U bent het achteraf niet eens met uw eigen BPM-aangifte.

Dan bent u bij Automotive Tax aan het juiste adres!

Wij zullen uw aanvraag beoordelen op haalbaarheid. Een aanmelding verplicht ons niet het dossier in ontvangst te nemen. Indien wij de kans op een geslaagd bezwaar groot achten zullen wij namens u bezwaar indienen. Dit gaat op basis van ‘no cure no pay’. U betaald (indien nodig) alleen de btw over de proceskostenvergoeding die wij van de belastingdienst ontvangen. De griffierechten in de beroepsfase betaald u zelf rechtstreeks aan de rechtbank. Let op betaal op tijd anders lijdt dit tot niet ontvankelijkheid en dient u de nafheffingsaanslag alsnog te betalen.

Voor meer informatie ziet u onze doorlopende volmacht en opdrachtbevestiging.

Let op: de bezwaartermijn is 6 weken na ontvangst van de naheffingsaanslag of 6 weken binnen dagtekening van de ‘naheffingberekening’ indien u vergunninghouder bent. Om uw dossier te kunnen behandelen en vakkundig te beoordelen dient Automotive Tax B.V. uiterlijk binnen vier weken uw complete dossier per post te hebben ontvangen.

    Zonder onderstaande bijlagen kunnen wij uw melding niet in behandeling nemen en is bezwaar onmogelijk.
    Heeft u (één van) deze niet ontvangen? Bel dan de Belastingtelefoon Auto: 0800- 0749