Opstellen Algemene Voorwaarden.

Algemene voorwaarden zijn een uitstekende remedie om betalingsproblemen te voorkomen, geschillen te beperken en aansprakelijkheid te regelen. Helaas zien wij in de autobranche veel juridische geschillen ontstaan die met het (juiste) gebruik van algemene voorwaarden nooit een issue waren geweest. Bijvoorbeeld welk recht bij een internationale transactie van toepassing is. Bij handelsproblemen kan het bijvoorbeeld voorkomen dat u moet gaan
procederen in het buitenland hetgeen hoge kosten met zich meebrengt.

Indien u nog geen algemene voorwaarden heeft kunnen wij deze geheel afgestemd op uw bedrijfsvoering voor u opstellen. Automotive Tax B.V. is gespecialiseerd in het opstellen van algemene voorwaarden voor autobedrijven, autopoetsbedrijven, tussenhandelaren en andere bedrijven in de autobranche. Daarnaast ontvangt u van ons ook duidelijke richtlijnen hoe u de algemene voorwaarden dient te gebruiken. Bij een onjuist gebruik van algemene voorwaarden zijn deze namelijk niet geldig.

Gebruikt u algemene voorwaarden? Sluiten deze nog aan op uw bedrijfsvoering en zijn ze nog up to date? Niets is zo veranderlijk als wet- en regelgeving en waarschijnlijk groeit uw bedrijf ook. Laat daarom met enige regelmaat (uiterlijk iedere drie jaar) uw algemene voorwaarden controleren. Uiteraard kan Automotive Tax B.V. u hierbij ook van dienst zijn.

Heeft u een civiel geschil? Neem dan vrijblijvend contact op Automotive Tax op.